• ‘Art is the only way to run away without leaving home’

    Twyla Tharp

all about art projects

NIEUWE COMBINATIES.

Al vier jaar presenteren wij kunst op bijzondere lokaties. Triple A Projects startte in een oud garagecomplex op een industrieterrein in Amsterdam Noord, maar al snel sloegen we onze vleugels uit en maakten we kortlopende exposities in het Zeefort 1881 Hoek van Holland, Kunstfort Asperen, Landgoed de Paauw in Wassenaar, Klooster De Priorij van buitenplaats Doornburgh, Kasteel Heeze. Ook de groep kunstenaars die zich verbonden voelen met Triple A Projects groeit en we bieden hen een mooie digitale etalage met onze on-line gallerie www.allaboutartprojects.nl.

sjaak kooij groep all about artprojects

Sjaak Kooij: the Human Horse Back Riders, verkocht tijdens de expositie Kasteel Heeze.

Ons tentoonstellingsjaar 2018 ging van start met 2 moderne meesters aan het Lange Voorhout, met Willeke van Tijn en Gerbrand Volger. Daarna volgde een tentoonstelling in het voormalige Theater van Toneelgroep De Appel met twee installaties in de Grote Zaal door Barney de Krijger en Sjaak Kooij en ruig schilderwerk van Hans Mulder, video-kunst van Lia Harkes en kleurrijke schilderijen van Lotje van Lieshout, Sjaak Kooij in combinatie met cortenstaal beelden van André van Lier in de Kleine Zaal van het Appeltheater. In oktober 2018  bood Kasteel Heeze een mooi podium voor Maria Neefjes, Gerbrand Volger en Sjaak Kooij over hun reisimpressies en het landschap van hun inspiratie.

Triple A Projects vindt het een uitdaging om verschillende stijlen, video, schilderkunst, beelden, fotografie en installaties bijeen te brengen, waardoor gewaagde combi's ontstaan. We zetten de uitersten in de schilderkunst bij elkaar, jong aanstormend talent en kunstenaars, die al een tijd actief zijn; het zijn keer op keer uiteenlopende verrassingen, die elkaar vinden in een wisselend decor: een klooster, een kasteel, koetshuizen of een monumentaal pand in restauratie; It's all about Art.

Onze exposities duren meestal kort: twee weekenden, maar inmiddels hebben we een grote kring van kunstminnaars rond ons heen verzameld, die onze spetterende openingen met veel muziek en festijn weten te waarderen. Det Regts en Saskia Groenewegen zitten voor het komende jaar vol nieuwe plannen en gaan u ook in 2019 weer verrassen.

Nieuws

Artist Statement Sjaak Kooij

16 september 2018
Artist Statement Sjaak Kooij

Sjaak Kooij (1982), Amsterdam School of Arts 2001-2005. Artist Statement. Beelden uit actuele media en alledaagse gebeurtenissen haal ik uit de oorspronkelijke context waardoor er een spannende interactie ontstaat tussen...

Lees meer ...

Kunstmanifestatie Kasteel Heeze

16 september 2018
Kunstmanifestatie Kasteel Heeze

6/7 en 13/14 oktober Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze opening 6 oktober 15.00 door burgemeester Paul Verhoeven. Sjaak Kooij, Maria Neefjes en Gerbrand Volger tonen het landschap van hun inspiratie. Maria Neefjes: Iran Desert...

Lees meer ...

Nieuwe Combinaties

04 september 2018
Nieuwe Combinaties

Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze van 6-14 oktober 2018. De inspiratie van Sjaak Kooij: de stedelijke jungle Detroit en Commecia dell'Arte. op 6 oktober wordt het startsein gegeven van de...

Lees meer ...

de Volgende Voorstelling in theater De Appel

09 mei 2018
de Volgende Voorstelling in theater De Appel

Sjaak Kooy schilderijen en installaties in de Volgende Voorstelling van 26 mei tot 3 juni in theater De Appel

Lees meer ...

2 Moderne meesters op het Voorhout

15 februari 2018
2 Moderne meesters op het Voorhout

Het Lange Voorhout: een prachtig decor voor een tentoonstelling van het werk van Gerbrand Volger Willeke van Tijn. (Willeke van Tijn: Stroman 2017) ...

Lees meer ...

The Sphere - Clifton Mahangoe

13 januari 2018
The Sphere - Clifton Mahangoe

Een magisch project van Clifton Mahangoe: The Sphere. Tot 21 januari 2018 te zien in het Westerpark Amsterdam en daarna gaat The Sphere op wereldreis.

Lees meer ...

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok