• ‘Art is the only way to run away without leaving home’

  Twyla Tharp

 • Marijke de Goey NL
 • Nieuwe Combinaties

  Nieuwe Combinaties - Sjaak Kooij - Kasteel Heeze

  6 - 14 oktober 2018

 • Nieuwe Combinaties Maria

  Maria Neefjes - Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze

  opening 6 oktober om 15.00 uur

 • nieuwe combinaties gerbrand

  Gerbrand Volger - Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze

  van 6 - 14 oktober 2018

all about art projects

NIEUWE COMBINATIES.

Al vier jaar presenteren wij kunst op bijzondere lokaties en dit maal biedt Kasteel Heeze een machtig decor voor een nieuwe spannende tentoonstelling: NIEUWE COMBINATIES. te zien op 6/7 en 13/14 oktober van 13.00 - 17.00 uur op Kasteel Heeze.

sjaak kooij freedomrider

Sjaak Kooij: Freedom Rider (2018)

Van 6 tot 14 oktober 2018 tonen drie kunstenaars in Kasteel Heeze het landschap van hun inspiratie. Voor Sjaak Kooij (Den Oever) is dit de stadsjungle van Detroit en het improvisatie theater van de Commedia dell' Arte. Gerbrand Volger (Amsterdam) neemt ons mee naar zijn geliefde Rome en Maria Neefjes (Den Haag) toont haar reisimpressies uit Iran, Marokko en de betoverende Medici tuinen in Florence.  Op 6  oktober wordt de expositie Nieuwe Combinaties om 15.00 uur feestelijk geopend door burgemeester Paul Verhoeven; de muzikale ondersteuning is van Ward Axe.

We willen hiermee ook het startsein geven voor de tweejaarlijkse Kunstmanifestatie, die vanaf 2019 door Triple A Projects op Kasteel Heeze georganiseerd wordt. Gedurende de maand oktober 2019 biedt het landgoed rondom Kasteel Heeze plaats aan een beeldenmanifestatie, tentoonstellingen, lichtkunstinstallaties en een artist-in-residence project.NIEUWE COMBINATIES - It's all about Art.

Triple A Projects vindt het een uitdaging om verschillende stijlen, video, schilderkunst, beelden, fotografie en installaties bijeen te brengen, waardoor gewaagde combi's ontstaan. De tentoonstelling NIEUWE COMBINATIES gaat over uitersten in de schilderkunst. Jong aanstormend talent en twee kunstenaars, die al een tijd actief zijn; uiteenlopende schilderstijlen, niet te combineren landschappen en ze vinden elkaar tegen het bijzondere decor van het kasteel; It's all about Art.

De tentoonstelling Nieuwe Combinaties is te zien op 6/7 oktober en 13/14 oktober van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in de Koetshuizen en de Ridderzaal van Kasteel Eymerick. Kasteel Heeze, Kapelstraat 25, Heeze. 

Nieuws

Artist Statement Sjaak Kooij

16 september 2018
Artist Statement Sjaak Kooij

Sjaak Kooij (1982), Amsterdam School of Arts 2001-2005. Artist Statement. Beelden uit actuele media en alledaagse gebeurtenissen haal ik uit de oorspronkelijke context waardoor er een spannende interactie ontstaat tussen...

Lees meer ...

Kunstmanifestatie Kasteel Heeze

16 september 2018
Kunstmanifestatie Kasteel Heeze

6/7 en 13/14 oktober Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze opening 6 oktober 15.00 door burgemeester Paul Verhoeven. Sjaak Kooij, Maria Neefjes en Gerbrand Volger tonen het landschap van hun inspiratie. Maria Neefjes: Iran Desert...

Lees meer ...

Nieuwe Combinaties

04 september 2018
Nieuwe Combinaties

Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze van 6-14 oktober 2018. De inspiratie van Sjaak Kooij: de stedelijke jungle Detroit en Commecia dell'Arte. op 6 oktober wordt het startsein gegeven van de...

Lees meer ...

de Volgende Voorstelling in theater De Appel

09 mei 2018
de Volgende Voorstelling in theater De Appel

Sjaak Kooy schilderijen en installaties in de Volgende Voorstelling van 26 mei tot 3 juni in theater De Appel

Lees meer ...

2 Moderne meesters op het Voorhout

15 februari 2018
2 Moderne meesters op het Voorhout

Het Lange Voorhout: een prachtig decor voor een tentoonstelling van het werk van Gerbrand Volger Willeke van Tijn. (Willeke van Tijn: Stroman 2017) ...

Lees meer ...

The Sphere - Clifton Mahangoe

13 januari 2018
The Sphere - Clifton Mahangoe

Een magisch project van Clifton Mahangoe: The Sphere. Tot 21 januari 2018 te zien in het Westerpark Amsterdam en daarna gaat The Sphere op wereldreis.

Lees meer ...

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok