Double Dutch - een dubbelportret

Gedurende een jaar hebben fotografen Monique Eller en Bodine Koopmans Nederlandse tweelingen geportretteerd. In het Exposerium van de Vrije Universiteit wordt een selectie van deze dubbelportretten getoond uit de serie Double Dutch. 

Double Dutch is in samenwerking met het Nederlandse Tweelingen Register (NTR) tot stand gekomen en tijdes de opening op 2 februari is door professor Dorret Boomsma een lezing gehouden over het uiterlijk en de gelijkenis van tweelingen. 

Monique Eller en Bodine Koopmans brengen met de serie Double Dutch op een liefdevolle en aansprekende manier dubbelportretten van een en twee-eiige tweelingen. Het zijn beelden van gelijkenis en verschil, van verscheidenheid en verbondenheid. Jong en oud, puber en volwassen, verschillende beroepsgroepen: bioloog, advocaat, bokser, ze passeren allemaal de revue. Double Dutch is te zien van 2 februari tot 5 april in de Kunstruimte van de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Jasmijn en Rosalie 

Amar en Kyran

Puck en Maud

Gebroeders Groen (biologen

Fien en Emma

De serie Double Dutch van de fotografen Monique Eller en Bodine Koopmans zal later dit jaar in boekvorm verschijnen. Een selectie van Double Dutch is van 3 februari t/m 5 april 2016 te zien in het Exposerium / VU Kunstruimte van de Vrije Universiteit, de Boelelaan 1105, Amsterdam (ZuidAs).

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok