het paard wieke about artprojects 

Specificaties

 

Kunstenaar:
Wieke Terpstra
 
Titel:
Het Paard

Het Paard staat op de Hoge Burgh In Burgh Haamstede. Het is gelast met 5 mm betonstaal en voorzien van een witte coating. Het Paard vormde samen met de drie Boten een grote installatie "Kracht de Hoge Burgh'. Het werd in opdracht gerealiseerd voor het 20-jarig jubileum van de Kunstschouw Burgh Haamstede. Het verwijst naar de oorsprong van de Hoge Burch, een grote ronde hoge plek waar de Zeeuwse bevolking zich verzamelde en met een opgeworpen wal zich beschermde tegen de aanvallen van de Vikingen.

Jaartal:
2013

Materiaal:
5 mm. betonstaal met coating

Afmeting:
ca. 250 x 250 x 100 cm 

Prijs:
in overleg

 

 

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok