Artist Statement Sjaak Kooij

Sjaak Kooij (1982), Amsterdam School of Arts 2001-2005. Artist Statement. sjaak kooij portret

Beelden uit actuele media en alledaagse gebeurtenissen haal ik uit de oorspronkelijke context waardoor er een spannende interactie ontstaat tussen beeld en inhoud. Thema's uit anonimiteit, vervreemding, individualisme en vergankelijkheiud spelen een grote rol in mijn werk. De kunstwerken vertellen een zoektocht naar grenzen, naar de absurditeit der dingen, waarin techniek en beeld samensmeltren tot een groot geheel. Het proces van toevoegen, weglaten en overschilderen, maar vooral het werken met het medium schilderen, is voor mij als kunstenaar essentieel.

Op de tentoonstelling Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze is het werk te zien van mijn tijd als artist in residence in Detroit en nieuw werk van het komende project over de Commedia dell'Arte.

Kunstmanifestatie Kasteel Heeze

6/7 en 13/14 oktober Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze

opening 6 oktober 15.00 door burgemeester Paul Verhoeven.

Sjaak Kooij, Maria Neefjes en Gerbrand Volger tonen het landschap van hun inspiratie.

maria neefjes irandesertnight

Maria Neefjes: Iran Desert Night

medici tuinen maria neefjes allabout artprojects

Maria Neefjes: de tuinen van de Medici

maria neefjes tuinmedici allabout artprojects

Maria Neefjes: Marokko

Nieuwe Combinaties

Nieuwe Combinaties Kasteel Heeze van 6-14 oktober 2018. De inspiratie van Sjaak Kooij: de stedelijke jungle Detroit en Commecia dell'Arte.  op 6 oktober wordt het startsein gegeven van de Kunstmanifestatie, die door Triple A Projects in 2019 op Kasteel Heeze wordt georganiseerd.

sjaak kooij allabout artprojectsx

Sjaak Kooij: Marching Bunny

sjaak kooij freedomrider

Sjaak Kooij: Freedom Rider

sjaak kooij commedia allabout artprojects

Sjaak Kooij: Commedia dell'Arte

sjaak kooij groep all about artprojects

Sjaak Kooij: Horseback riders

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok