documentaire over Gerbrand en Willeke

Voor de crowdfunding voor documentaire over Willeke van Tijn en Gerbrand Volger is de laatste ronde in gegaan. 35 jaar kunstenaarschap wordt in beeld gebracht in 'De communistenzoon en het Haagse meisje'. Dellen/Dijckmeester bieden met deze documentaire een nieuwe blik op dit niet alledaagse duo kunstenaars. Vrienden en collectioneurs brachten al 15.000 euro bijeen en voor de resterende 5000 euro kunt u uw donaties doen via www.voordekunst.nl

Voor Triple A Projects zijn Willeke en Gerbrand fantastische kunstenaars, die we graag tentoonstellen. Deze documentaire zou een mooie toegift zijn op de volgende expositie, die we in voorbereiding hebben voor Gerbrand en Willeke in Frankrijk volgend jaar. Van harte aanbevolen. 

willeke gerbrand all about artprojects.jpn

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok