Ceramics Ruan Hoffmann

Ruan Hoffman is een bekende kunstenaar uit Zuid Afrika en zijn keramiek is tentoongesteld over de hele wereld. Als artist in residence in Amsterdam heeft hij een limited edition van 10 kunstwerken gemaakt. De kunstenaar heeft deze borden gedoneerd aan ZAM als dank voor hun support aan alle Afrikaanse kunstenaars om een internationaal podium te veroveren. Triple A Projects wil dit graag ondersteunen en bemiddeld graag bij de verkoop van deze prachtige borden. De prijs is euro 750,-- (excl. BTW en verzendkosten). Voor meer informatie over dit project: http://www.zammagazine.com/perspectives/blog/350-witty-ceramics.

accidente eau ruan hoffmann

(Accente eau)

air sign in the clouds ruan hoffmann

(Air Sign in the clouds)

amsterdam a new map for the city ruan hoffmann 

(Amsterdam a new map for the city)

hold up ruan hoffmann                                                           

(Hold on)

angry sun ruan hoffmann

(Angry Sun)

looking at pictures ruan hoffmann                                                              

(Looking at pictures)

tree in the vondelpark ruan hoffmann                                                           

(Tree in the Vondelpark)                                                                                                         

                         

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok