BLIJF VERWONDERD - It's all about Art

Een nieuwe tentoonstelling op een bijzondere locatie - BLIJF VERWONDERD -  in de Priorij op buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Gedurende twee weekenden - 16/17 en 23/24 september van 12.00 -17.00 uur. 

Er wordt werk vertoond van Joeri van Beek, Marijke de Goey, Lia Harkes, André van Lier, Lotje van Lieshout, Clifton Mahangoe, Hans Mulder, Maria Neefjes, Josephine Sloet, Wieke Terpstra, Willeke van Tijn, Aat Velthoen, Gerard Verdijk, Gerbrand Volger, Marijke de Wit, Yumiko Yoneda, Rob van 't Zelfde, Elise Zoetmulder. 

U bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening op 16 september om 15.30 uur door Hedy d'Ancona, oud minister van Cultuur. 

Adres: Buitenplaats Doornburgh, Diependaalsedijk 15-17, Maarssen.

das letzte gold hans mulder all about artprojects

(Hans Mulder, das letzte Gold verfallener Sterne)

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok