De Schildersfamilie Goeting

Uit de schaduw van de geschiedenis, in het licht van vandaag: de Schildersfamilie Goeting. 

goeting 4 allaboutprojects

 

Sommige kunstenaars verdwijnen na hun dood in de schaduw van de geschiedenis, anderen worden later weer in het licht van de actualiteit getild en herontdekt. Het laatste is het geval met de Haagse kunstenaars Jan Goeting, Catharina Goeting-Stultiëns en hun zoon Joep Goeting. Kort na elkaar gestorven in de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Op 8 december zal de Wassenaarse wethouder van Cultuur Inge Zweerts de Jong in Raadhuis de Paauw de tentoonstelling 'De Schildersfamilie Goeting' openen. Mariëtte Josephus Jitta, oud conservator van het Gemeentemuseum in Den Haag geeft een toelichting op het belang van de drie kunstenaars.  De tentoonstelling omvat schilderijen, etsen, aquarellen, keramiek, beelden en wandkleden.

Opening op 8 december 2017, om 16.00 uur in Raadhuis de Paauw in Wassenaar, Raadhuislaan 14. De tentoonstelling duurt van 8-12-2017 tot 21-01-2018.

 

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok