Tentoonstelling Rien Meijerink succesvol

Vrijdag 17 november was de feestelijke opening van de tentoonstelling Zon en Schaduw van Rien Meijerink, georganiseerd door Triple A Projects in Raadhuis de Paauw in aanwezigheid van de plv . gevolgmachtigd minister van Sint Maarten.

Gezien de verbondenheid van de familie Meijerink met Sint Maarten is de volledige opbrengst van de verkoop van de schilderijen bestemd voor de wederopbouw van de basisscholen op Sint Maarten. In totaal exposeert Rien Meijerink 23 schilderijen in de Paauw en daarvan zijn er inmiddels acht verkocht. Een geweldig resultaat. De tentoonstelling duurt tot 6 december 2017 en is te bezoeken op do, vr, zat. en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Adres is Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 14 te Wassenaar.

aaap-logo

Triple A Projects
Emmastraat 1 E
2595 EG Den Haag

(geen bezoekadres)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 6 3719 5684 (10.00 - 17.00)

KvK Den Haag: 61526568

kunst op afspraak

Bent u geïnteresseerd in een van de werken van onze kunstenaars? Wij adviseren u graag bij het kopen van een van de werken uit onze collectie. Uiteraard begrijpen wij dat u een werk soms niet alleen op basis van een foto wilt kopen, daarom stellen wij u op afspraak graag in de gelegenheid een werk persoonlijk te bezichtigen. Neem contact op met Triple A Projects en een van de partners zal graag uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanschaf van een schitterend kunstwerk.   

projecten voor de kunst

Triple A Projects zet zich actief in voor haar kunstenaars om de werken op passende wijze onder de aandacht van kunstliefhebbers te brengen. Wij zullen regelmatig exposities organiseren waarbij een selectie van onze collectie getoond zal worden, deze evenementen worden tijdig aangekondigd. Mocht u vragen hebben over onze projecten, ideeën willen aandragen of kunt u helpen bij onze inspanningen dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor uw suggesties en kijken uit naar uw reacties.   

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

allaboutartprojects.nl maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Ok